Scribo Blog

Σήμερα, συγκεντρώσαμε τέσσερα (4) πολύ ωραία και χρήσιμα προγράμματα με τα οποία μπορείτε να κρύψετε φακέλους και αρχεία του υπολογιστή σας από αδιάκριτα μάτια! Τα προγράμματα που σας προτείνουμε είναι όλα διαθέσιμα για Windows. Δύο από τις παρακάτω εφαρμογές διατίθενται και στην Ελληνική γλώσσα.

Παγκόσμια ημέρα backup σήμερα 31/3, η οποία καθιερώθηκε το 2011 σε μια προσπάθεια να δοθεί έμφαση στη σημασία διατήρησης αντιγράφων ασφαλείας σημαντικών αρχείων και στη στρατηγική διαδικασία αποθήκευσης και ανανέωσής τους.

Στην SCRIBO πιστεύουμε πως η συχνή τήρηση backup είναι το Α και το Ω για την ασφάλεια των αρχείων και των websites που φιλοξενούμε. Δες λοιπόν παρακάτω, πως θα δημιουργήσεις τη δική σου ρουτίνα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Κάθε αγρότης θα έχει την προσωπική του ιστοσελίδα. Ένα νέο «παράθυρο» στην πρωτογενή παραγωγή και τη μεταποίηση των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων, ανοίγει η ηλεκτρονική υπηρεσία greekfarms.gov.gr η οποία τέθηκε σε λειτουργία πριν από μερικές ημέρες.Ο παραγωγός, ο έμπορος, ο μεταποιητής θα μπορεί να εισέρχεται στην πλατφόρμα, να δημιουργεί το προφίλ του και μέσω της ιστοσελίδας να προβάλλει τα προϊόντα που έχει προς πώληση σε ένα καταναλωτικό κοινό χωρίς σύνορα. 

αύξηση του ορίου των ανέπαφων συναλλαγών

Στην αύξηση του ορίου των ανέπαφων συναλλαγών με κάρτες πληρωμών χωρίς τη χρήση ΡΙΝ, από τα 25 ευρώ στα 50 ευρώ, προχωρούν οι ελληνικές τράπεζες από την προσεχή Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020.

Τι ξέρει η Google για μένα; Πως μπορώ να δω σε ποιες διαφημίσεις έχω κάνει κλικ από τις αναζητήσεις στη Gοogle; Τι ξέρει η Gοogle για τα μέρη που έχω επισκεφθεί πρόσφατα; Πού πρέπει να απευθυνθώ αν έχω ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή της Gοogle; Ποια είναι τα ενδιαφέροντά μου, όπως προσδιορίζονται από την Gοogle;

Με τη νέα πραγματικότητα περιορισμού επαφών και μετακινήσεων λόγω κορωνοϊού, όλοι μας προστρέξαμε στη λύση της τηλεργασίας (remote working) & τηλεκπαίδευσης και σχεδόν όλες οι εταιρίες άλλαξαν δραματικά τον τρόπο που δουλεύουν και προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα.

Έτσι, πλέον οι περισσότερες εργασίες, συναντήσεις, συνδιασκέψεις, συνεργασίες σε έγγραφα ή projects, συνεντεύξεις, μαθήματα κτλ, αναγκαστικά να γίνονται πλέον μέσω διαδικτύου.

Οι νέες ενημερώσεις των Windows 10 φαίνεται να φέρνουν περισσότερα προβλήματα από βελτιώσεις. Έτσι, το patch με ονομασία KB4535996 φέρνει σφάλματα που δημιουργούν μπλε οθόνες, επιβραδύνουν και διακόπτουν την κατάσταση αναμονής. Συνεπώς, η Microsoft συμβουλεύει τους χρήστες να την απεγκαταστήσουν.

Σελίδα 1 από 2

Δωρεάν

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

 


Καλέστε μας 

να κουβεντιάσουμε μια λύση στα μέτρα σας 

στο 2610 207 209

Επικοινωνία μαζί μας

Διεύθυνση Καταστήματος :

Αχελώου 68 & Νοταρά - Πάτρα
( Google Map )

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος:

Δευτέρα & Τετάρτη 
 
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 
Σάββατο: Κλειστά

Ερωτήσεις ή Πληροφορίες:

2610 207 209 & 2614 010 349Scribo Blog

Διάβασε τα πιο φρέσκα τεχνολογικά (και όχι μόνο) νέα.

 

 

 

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης |   Πολιτική Coookies   |    Πολιτική απορρήτου

Copyright © 2004 - 2020 - All Rights Reserved - Web design by Scribo.gr