Δωρεάν Παραλαβή Και Παράδοση Υπολογιστή για το κατάστημα , το σπίτι κτλ

Θέλετε να επισκευάσετε τον υπολογιστή σας αλλά δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να έρθετε στο κατάστημά μας; Πώς θα σας φαινόταν να έρθουμε εμείς σε εσάς; Ναι σωστά διαβάσατε!

Στην Scribo – Business Solutions προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή και παράδοση Υπολογιστή στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και του Αιγίου.

Χρόνος επισκευής:

Ο χρόνος που θα χρειαστούμε για να επισκευάσουμε την συσκευή σας εξαρτάται από την βλάβη που έχει. Για απλές επισκευές η παραλαβή-επισκευή-παράδοση γίνεται αυθημερόν, το αργότερο έως την επόμενη μέρα. Για επισκευή συσκευής που έχει βλάβη στην μητρική πλακέτα, μπορεί να χρειαστεί από 1 έως και 3 ημέρες εργάσιμες για να σας επιστραφεί.

Κόστος υπηρεσίας:

Η υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης είναι δωρεάν, εκτός εάν η επισκευή έχει βλάβη που δεν επισκευάζεται ή δεν επιθυμείτε να προχωρήσουμε με την επισκευή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, χρεώνουμε 10,00€ + Φ.Π.Α 24% για να καλύψουμε το κόστος των μεταφορικών και του τεχνικού ελέγχου.

Οι παραλαβές και παραδόσεις γίνονται με αυτοκίνητο και οι υπολογιστές είναι ασφαλισμένοι.

2610 207 209
Περισσότερες Πληροφορίες & Ραντεβού για Δωρεάν μεταφορά και έλεγχο.

Καλέστε μας για να κλείσετε ένα ραντεβού.

ajax

Ξεχάστε τα συστήματα ασφαλείας του παρελθόντος!

Το σύστημα Ajax μπορεί εύκολα να επεκταθεί με ανιχνευτές εισόδου, πυρκαγιάς και πλημμύρας, καθώς και ρελέ για την εξ’ αποστάσεως διαχείριση ηλεκτρικών συσκευών.