Αεροφωτογράφηση - Η εικόνα σας από ψηλά !!!

Μπορούμε να καταγράψουμε ευκρινείς αεροφωτογραφίες από όλες τις οπτικές γωνίες. Λόγω του χαμηλού υψομέτρου πτήσης επιτυγχάνουμε μοναδικές λήψεις, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να γίνουν με επανδρωμένα αεροσκάφη ή ελικόπτερα.

Αεροφωτογράφιση

 

O σύγχρονος εξοπλισμός μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα, αφού μπορούμε να «πετάξουμε» όπου κυριολεκτικά χρειάζεται. Η Αεροφωτογράφηση πραγματοποιείται με ειδικό εξοπλισμό, με την έγκριση της Πολιτικής Αεροπορίας ( ΥΠΑ ), με σταθερές, καθαρές εικόνες! Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει αλλάξει τα δεδομένα και πλέον μπορούμε εύκολα και γρήγορα να προσφέρουμε αεροφωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

Τα Drones είναι πλέον ο καλύτερος φίλος του φωτογράφου, αφού μπορούν να απαθανατίσουν εικόνες από σημεία που δεν μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος. Η εναέρια γωνία λήψης τους προσφέρει μια νέα προοπτική για φωτογραφίες δράσης και υπέροχων τοπίων.

Ακόμη και η αυλή του σπιτιού σας μπορεί να γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την οπτική ενός drone.


Οι υπηρεσίες μας :

 

 Φωτοφραφία Ξενοδοχείων

Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση ξενοδοχειακών μονάδων σε όλη την Ελλάδα. Συνδυάζουμε επίγειες και εναέριες λήψεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, που συνθέτουν ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα εξαιρετικής αισθητικής, και αναδεικνύουν τόσο την τοποθεσία όσο και την αρχιτεκτονική του χώρου που θέλετε να προβάλλετε. 

Σημαντικά οφέλη για τις τουριστικές επιχειρήσεις αφού μπορούν τώρα να παρουσιάζουν στην ιστοσελίδα τους τις παροχές, υπηρεσίες και δραστηριότητες που προσφέρουν στους πελάτες τους (χώρους εστίασης, πισίνες, bar, γήπεδα κ.α). 

 

 Φωτογραφία για Μεσιτικά γραφεία 

Τώρα μπορείτε να προωθήσετε στην αγορά (Real Estate) μια εντελώς διαφορετική εικόνα της περιουσίας που διαθέτετε προς πώληση ή ενοικίαση, μέσω του μεσιτικού σας γραφείου ή και των εταιρειών καταχώρησης αγγελιών. 

Οι παρουσιάσεις μικρών και μεγάλων σκαφών εν πλω, η παρουσίαση οικοπέδων, μεγάλων αγροτεμαχίων και βραχονησίδων, είναι κάποια από τα παραδείγματα που στο παρελθόν παρουσιάζονταν με επίγειες φωτογραφίες, απαιτώντας την επιτόπια παρουσία του πελάτη προκειμένου να επιλέξει και να αξιολογήσει αυτό που τον ενδιαφέρει. Αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Παρουσιάστε την περιουσία σας με ασύγκριτα ρεαλιστικό τρόπο και μοναδική ευκρίνεια, σε κάθε γωνιά της γης, σε κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο!

Συμπληρώστε την παρακατω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

 


Δωρεάν

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

 

 

Καλέστε μας 

να κουβεντιάσουμε μια λύση στα μέτρα σας στο 2610 207 209