Τρόποι πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών - υπηρεσιών σας με τους παρακάτω τρόπους:

 

1. Αντικαταβολή Μετρητοίς

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή. 
( Η υπηρεσία αφορά παραγγελίες μικρότερες των 150,00€ )

 

2. Άμεση ασφαλής συναλλαγή με πιστωτική κάρτα - χρεωστική κάρτα & άτοκες δόσεις.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο κατάστημα μας με τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard και American Express μέχρι και 6 (έξι) ατοκές δόσεις εφόσον η πιστωτική σας κάρτα έχει αυτή τη δυνατότητα των άτοκων δόσεων αλλά και το πλήθος των δόσεων που θα επιλέξετε.

Οι ατόκες δόσεις παρέχοναι μέσω της υπηρεσίας Viva Payments (viva υπηρεσίες) αδειοδοτημένο ίδρυμα πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος.H Viva Payments υποστηρίζει άτοκες δόσεις στις περισσότερες πιστωτικές κάρτες VISA, MasterCard και American Express των τραπεζών, Alpha Bank, Εθνικής , Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς κτλ.

Οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες πραγματοποιούνται σε ασφαλές περιβάλλον ισχυρής κρυπτογράφησης SSL, πλήρους ταυτοποίησης. 

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων των πιστωτικών καρτών των πελατών της, η VivaPayments χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit, σε συνεργασία με την εταιρία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών. Βάσει του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου τα απόρρητα δεδομένα είναι αποθηκευμένα μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή στα συστήματα της, χωρίς άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο και μεταφέρονται κρυπτογραφημένα στις συνεργαζόμενες Τράπεζες.

Για να κάνετε την εξόφληση του λογαριασμού σας με χρεωστική/πιστωτική κάρτα κάντε κλικ εδώ.

 

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω εμβάσματος σε μία από τις ακόλουθες τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Τράπεζα Λογαριασμός ΙΒΑΝ
ΕΘΝΙΚΗ 83637129152 GR3201108360000083637129152
     
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Θεοδωρακόπουλος Φωτ. Κων/νος

Παρακαλώ έπειτα MHN αμελήσετε να μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με fax στο 2615 005056 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και την αιτιολογία της πληρωμής σας. 

Σημαντικές πληροφορίες

  • Τυχόν έξοδα ή προμήθειες τραπεζών για καταθέσεις από Ελλάδα ή εξωτερικό, επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου τον πελάτη.
  • Σε περίπτωση που αμελήσετε να μας ενημερώσετε για την πληρωμή σας το αντίστοιχο ποσό δεν θα πιστωθεί τον λογαριασμό σας.
  • H Scribo.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τρόπους συναλλαγών. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη.

Επικοινωνία μαζί μας

Διεύθυνση Καταστήματος :

Αχελώου 68 & Νοταρά - Πάτρα
( Google Map )

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος:

Δευτέρα & Τετάρτη 
 
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 
Σάββατο: Κλειστά

Ερωτήσεις ή Πληροφορίες:

2610 207 209 & 2614 010 349Scribo Blog

Διάβασε τα πιο φρέσκα τεχνολογικά (και όχι μόνο) νέα.