Ανακύκλωση Συσκευών για ένα καθαρό περιβάλλον

Η Scribo αναλαμβάνει να παραλάβει από το χώρο σας* παλιές ή χαλασμένες συσκευές πληροφορικής και μηχανήματα γραφείου που δεν χρησιμοποιείτε.

Με τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, οι ηλεκτρονικές συσκευές αντικαθίστανται από άλλες ολοκαίνουργιες πολύ πιο συχνά σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες. Τι γίνεται όμως με τις παλιές συσκευές ;

Οι ηλεκτρονικές συσκευές που λόγω βλάβης ή παλαιότητας δεν μας είναι πια χρήσιμες δεν πρέπει να καταλήγουν στον κάδο των απορριμμάτων, καθώς τα διάφορα μέρη τους περιέχουν υλικά, όπως χαλκό, κάδμιο, ψευδάργυρο, που αν απελευθερωθούν μέσω της ταφής ή της καύσης τους στην ατμόσφαιρα εγκυμονούν κινδύνους τόσο για την υγεία των ανθρώπων όσο και για το περιβάλλον.

Η ανακύκλωση ηλεκτρονικών συσκευών είναι ο μοναδικός τρόπος που εξασφαλίζει την αξιοποίηση των χρήσιμων μερών των χαλασμένων συσκευών χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον.

Στη Scribo έχουμε τη δυνατότητα να παραλάβουμε δωρεάν από το χώρο σας τις ηλεκτρονικές συσκευές ( υπολογιστές – εκτυπωτές κτλ ) που θέλετε να αποσύρετε για ανακύκλωση, με ένα τηλεφώνημα.

Παραλαμβάνουμε ηλεκτρονικές συσκευές, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτές, συσκευές γραφείου, κλπ. οι οποίες παραδίδονται σε αδειοδοτημένες εταιρείες ανακύκλωσης με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

* Η υπηρεσία παραλαβής αφορά γραφεία & επιχειρήσεις στην περιοχή της Πάτρας.

recycle

2610 207 209

Περισσότερες Πληροφορίες & Ραντεβού για ανακύκλωση.

Καλέστε μας για να κλείσετε ένα ραντεβού.

ajax

Ξεχάστε τα συστήματα ασφαλείας του παρελθόντος!

Το σύστημα Ajax μπορεί εύκολα να επεκταθεί με ανιχνευτές εισόδου, πυρκαγιάς και πλημμύρας, καθώς και ρελέ για την εξ’ αποστάσεως διαχείριση ηλεκτρικών συσκευών.