Ανακύκλωση Συσκευών

Η Scribo αναλαμβάνει να παραλάβει από το χώρο σας
παλιές ή χαλασμένες συσκευές πληροφορικής
και μηχανήματα γραφείου που δεν χρησιμοποιείτε πια.
Καλέστε μας να παραλάβουμε για ανακύκλωση
την παλιά σας ηλεκτρονική συσκευή ΔΩΡΕΑΝ.

Με τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, οι ηλεκτρονικές συσκευές αντικαθίστανται από άλλες ολοκαίνουργιες πολύ πιο συχνά σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες. Τι γίνεται όμως με τις παλιές συσκευές ;

Οι ηλεκτρονικές συσκευές που λόγω βλάβης ή παλαιότητας δεν μας είναι πια χρήσιμες δεν πρέπει να καταλήγουν στον κάδο των απορριμμάτων, καθώς τα διάφορα μέρη τους περιέχουν υλικά, όπως χαλκό, κάδμιο, ψευδάργυρο, που αν απελευθερωθούν μέσω της ταφής ή της καύσης τους στην ατμόσφαιρα εγκυμονούν κινδύνους τόσο για την υγεία των ανθρώπων όσο και για το περιβάλλον.

Η ανακύκλωση ηλεκτρονικών συσκευών είναι ο μοναδικός τρόπος που εξασφαλίζει την αξιοποίηση των χρήσιμων μερών των χαλασμένων συσκευών χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον.

Στη Scribo έχουμε τη δυνατότητα να παραλάβουμε δωρεάν από το χώρο σας τις ηλεκτρονικές συσκευές ( υπολογιστές - εκτυπωτές κτλ ) που θέλετε να αποσύρετε για ανακύκλωση, με ένα τηλεφώνημα.

Παραλαμβάνουμε ηλεκτρονικές συσκευές, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτές, συσκευές γραφείου, κλπ. οι οποίες παραδίδονται σε αδειοδοτημένες εταιρείες ανακύκλωσης με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

 

 

2610 207 209

Περισσότερες Πληροφορίες & Ραντεβού για ανακύκλωση.

Καλέστε μας για να κλείσετε ένα ραντεβού.

Πληρωμές με κάρτα

e-support

Δεν απαιτείται εγκατάσταση από την πλευρά του πελάτη

Free download

Ανακύκλωση Συσκευών

Ανακύκλωση Συσκευών

 


Δωρεάν

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

 

 

Καλέστε μας 

να κουβεντιάσουμε μια λύση στα μέτρα σας στο 2610 207 209

 

Copyright © 2004 - 2019 - All Rights Reserved - Web design by Scribo.gr