Κατασκευή Ιστοσελίδων

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας, χωρίς περιορισμούς και συνδρομές. Η ιστοσελίδα μπορεί να έχει την μορφή εταιρικής παρουσίασης, είτε προσωπικής σελίδας. Oι ιστοσελίδες μας είναι δυναμικές και φιλικές προς όλες τις συσκευές , κινητά & tablet.

Μελετάμε βήμα - βήμα τις απαιτήσεις σας

Ένα από τα πιο βασικά πράγματα για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας είναι ο σωστός σχεδιασμός. Στην Scribo, αφού ακούσουμε και μελετήσουμε διεξοδικά τις απαιτήσεις σας, προτείνουμε λύσεις σχεδιάζοντας πρότυπα. Αναλύουμε σε βάθος τους επαγγελματικούς σας στόχους, μελετάμε την αγορά που δραστηριοποιείστε και το κοινό στο οποίο απευθύνεστε και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για κατασκευή ιστοσελίδας.

Σχεδιάζουμε επαγγελματικά πρότυπα με βάση τις ανάγκες σας

Έχοντας κατανοήσει πλήρως τις απαιτήσεις σας, η ομάδα των γραφιστών μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας σε μορφή mockups. Σε κάθε ιστοσελίδα, σχεδιάζουμε τουλάχιστον 2 διαφορετικά πρότυπα για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει. Δουλεύουμε με πάθος την τελειότητα δίνοντας σε κάθε μας δουλειά το κύρος και τη σοβαρότητα που αρμόζει.

 

Χρησιμοποιούμε τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες

Τα τελευταία 3 χρόνια, έχουμε επενδύσει σημαντικά στην πλατφόρμα ανάπτυξης των ιστοσελίδων μας. Ύστερα από πολλή μελέτη, καταλήξαμε στο κορυφαίο σύστημα ανάπτυξης και διαχείρισης ιστοσελίδων Joomla για τους παρακάτω λόγους:

  • είναι ευέλικτο και επεκτάσιμο (scalability)
  • είναι ασφαλές, αξιόπιστο και 100% open source
  • είναι γρήγορο λόγω των εξελιγμένων τεχνικών caching που χρησιμοποιεί (website speed performance)
  • διαθέτει εύχρηστο backoffice για την διαχείριση των ιστοσελίδων
  • είναι φιλικό στις μηχανές αναζήτησης

Σας “ανεβάζουμε” στην 1η σελίδα της google

Η Scribo είναι από τις πρώτες εταιρείες στη Ελλάδα που ξεκίνησε επαγγελματικά την προώθηση των ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης. Μπορούμε να εμφανίσουμε την ιστοσελίδα σας, για οποιεσδήποτε λέξεις κλειδιά στην 1η σελίδα της google.

Είμαστε μια ομάδα με πάθος για δημιουργία

Επιλέγοντας την Scribo με έμπειρους προγραμματιστές, σχεδιαστές ιστοσελίδων και δημιουργικούς γραφίστες επιτυγχάνετε την κατασκευή μιας επαγγελματικής και αποτελεσματικής ιστοσελίδας, απαραίτητης για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και την online παρουσίας της.

Παρέχουμε υπηρεσίες φιλοξενίας σε Ελληνικούς servers

Για την φιλοξενία των ιστοσελίδων μας, χρησιμοποιούμε τους πιο εξελιγμένους server τελευταίας γενιάς, παρέχοντας ασφάλεια, ταχύτητα, αξιοπιστία και ευελιξία στους πελάτες μας.

Είμαστε εδώ όταν μας χρειάζεστε

Στη Scribo μας αρέσει να χτίζουμε συνεργασίες με τους πελάτες μας και για αυτό χαιρόμαστε να τους υποστηρίζουμε, να απαντάμε στις απορίες τους και να τους ενημερώνουμε για νέες τεχνολογίες και τρόπους ώστε να αυξάνουν τις πωλήσεις τους.

 

 

Μεταφέρετε τα domains σας στη Scribo.gr και επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, αποκτήστε χρήσιμα εργαλεία διαχείρισης των domains σας και αξιόπιστες hosting υπηρεσίες!

Πληρωμές με κάρτα

e-support

Δεν απαιτείται εγκατάσταση από την πλευρά του πελάτη

Free download

Ανακύκλωση Συσκευών

Ανακύκλωση Συσκευών

 


Δωρεάν

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

 

 

Καλέστε μας 

να κουβεντιάσουμε μια λύση στα μέτρα σας στο 2610 207 209

 

Copyright © 2004 - 2019 - All Rights Reserved - Web design by Scribo.gr