λίγα λόγια για εμάς

Η επιχείρησή μας εδρεύει στην Πάτρα ( Αχελώου 68 & Νοταρά ) και δραστηριοποιείται από το 2004 στο χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών ( Service H/Y ) , του διαδικτύου ( Κατασκευή Ιστοσελίδων ) και των συστημάτων ασφαλείας.

Έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικών υπολογιστών , συστημάτων ασφαλείας και υπηρεσιών διαδικτύου , παρέχουμε άμεση και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, εξατομικευμένες, αξιόπιστες λύσεις και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε εταιρείες, επαγγελματίες.

Αναλαμβάνουμε εργασίες τεχνικής υποστήριξη Η/Υ, laptop και περιφερειακών συστημάτων. Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων: από το σχεδιασμό και ανάπτυξης ιστοσελίδας εξαρχής, την αναβάθμιση υπάρχουσας ιστοσελίδας και ανακατασκευή σύμφωνα με τα σύγχρονα τεχνικά πρότυπα έως την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization) καθώς και την διαδικτυακή προώθηση της ιστοσελίδας (Search Engine Marketing).  Στόχος μας η πλήρης και αποτελεσματική διαδικτυακή παρουσίαση σας & η ανάδειξη του εταιρικού σας προφίλ ώστε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του ίντερνετ. Τα Συστήματα Συναγερμών της Scribo διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών και εφαρμογών, που καλύπτουν ό,τι απαιτεί ο χώρος σας και οι ανάγκες σας και αποτελούν εγγύηση για μια καλύτερη ζωή.

Προσφέρουμε ευέλικτες και οικονομικές λύσεις. Επιδιώκουμε τη σταθερή συνεργασία και γνωριμία με τους πελάτες μας για να μπορούμε να παρέχουμε εξατομικευμένη, προσωπική και υπεύθυνη εξυπηρέτηση. Βασική μας επιδίωξη είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο μικρότερο δυνατό κόστος, χωρίς παραπλανητική και υπέρογκη κοστολόγηση.

Παράλληλα, παρακολουθούμε την αγορά των Η/Υ, των συστημάτων ασφαλείας και του διαδικτύου και ενημερωνόμαστε διαρκώς πάνω στις εξελίξεις των νέων τεχνολογιών.

Η σταθερή προτίμηση και η ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας αποτελούν τον κύριο στόχο μας και είναι η καλύτερη απόδειξη για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Πληρωμές με κάρτα

e-support

Δεν απαιτείται εγκατάσταση από την πλευρά του πελάτη

Free download

Ανακύκλωση Συσκευών

Ανακύκλωση Συσκευών

 


Δωρεάν

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

 

 

Καλέστε μας 

να κουβεντιάσουμε μια λύση στα μέτρα σας στο 2610 207 209

 

Copyright © 2004 - 2019 - All Rights Reserved - Web design by Scribo.gr